O nama

VKPAK strojevi smješteni u Šangaju, glavnom gradu Kine, kineskom gospodarskom, financijskom, trgovačkom i brodskom centru. Ponosni smo ne samo na visoku kvalitetu našeg stroja, već i na izvrsnu korisničku uslugu. Kako bi pružio uslugu učinkovite kupnje na jednom mjestu, VKPAK, počevši od proizvođača strojeva za etiketiranje, također je investirao i podijelio nekoliko tvornica od strojeva za punjenje, strojeva za zatvaranje i strojeva za pakiranje. Naši inženjeri za istraživanje i razvoj mogu izraditi profesionalno rješenje za prilagođene strojeve prema raznim zahtjevima klijenta u svim vrstama industrije kao što su hrana i piće, kozmetika, kemikalije, pesticidi, informacije, komunikacija itd. Dajte odgovarajuće rješenje za pakiranje koje će zadovoljiti vaše potrebe naša je prednost i misija.

Usredotočeni smo na rješenja za samolijepljenje etiketa za sve vrste i oblike paketa. Ako strojevi za etiketiranje prema vašem zahtjevu odgovaraju vašem proizvodnom procesu, možemo pružiti jednostavno ili pravilno rješenje koje odgovara vašim specifičnim primjenama.

Tvornička emisija

Stalo nam je do visokokvalitetnih visokih performansi i visokog krajnjeg korisnika koji koristi naknade I sretni što ćemo podijeliti našu tehnološku prednost s našim cijenjenim klijentima. U dugogodišnjoj suradnji s dobro poznavanim poduzećima, naučili smo njihovo napredno upravljanje i iskustvo te stekli puno poboljšanja i inovacija.

VKPAK zasnovan na trendovima i razumijevanju opreme za automatizaciju, bio je vjera u tehnološke inovacije, pristup samorazvoju samorazvoju vođen tržišnom potražnjom, tržišna potražnja dovela je do dugoročnog razvoja poduzeća, tvrtka je bila vodeća tehnologija , vrhunske kvalitete, dobre tehničke usluge , koje imaju dobru reputaciju i dobivaju veliku podršku domaćih i stranih poduzeća. 80% narudžbi dolazi redovnim kupcima i preporukama kupaca.

Vaša podrška i zadovoljstvo smjernica je i poticaj našeg napora. Pokazat ćemo vam svu svoju prednost, odrastimo zajedno. Sigurni smo da možemo dugoročno i prijateljski poslovati s vama. Zbog vašeg povjerenja i naše usluge i stroja.

Naš tim