Automatski stroj za etiketiranje kutnih kutija

Automatski stroj za etiketiranje kutnih kutija
Stroj se široko koristi u kozmetici, hrani, medicini, svakodnevnim kemikalijama, elektronici, igračkama, hardveru, plastici i drugim industrijama, a može se primijeniti na različite ravninske oznake, a zamjena mehanizma premaza može zadovoljiti neravne površinske oznake; a stroj ima prednosti visoke stabilnosti, dobrog efekta označavanja, bez mjehurića zraka, bez bora i preciznog označavanja.

Parametri stroja za etiketiranje
Duljina naljepnice10 mm ~ 300 mm
Širina naljepnice10 mm ~ 150 mm
Vanjski promjer naljepnice300 mm ~ 350 mm
Unutarnji promjer naljepnice role70 mm ~ 75 mm
Točnost± 1 mm
Brzina oznake30 ~ 120kom / min
Brzina transportera5 ~ 25m / min
Prikladna vrsta naljepniceLjepljiva naljepnica (dostupna je prozirna naljepnica)
Tlak radnog zraka0,4-0,6Mpa
napon220VAC ± 10 50Hz
Vlast1500W
Težina230KG
Ukupna dimenzija2000mm × 800mm × 1500mm

Glavne značajke

1) Širok raspon primjene, može zadovoljiti potrebe za svim okruglim oznakama boca ili kvadratnim označavanjem boca, prebacivanje oznaka između boca je jednostavno, lako se podešava

2) Točnost naljepnice je dobra, zaobilaznica naljepnice usvaja ispravljački mehanizam, traka ne odstupa, položaj označavanja i nagib su prilagodljivi, a podešavanje nema mrtvog kuta.

3) Kvaliteta naljepnice je izvrsna, usvojite elastični remen za presicu, naljepnica je ravna, bez bora, poboljšajte kvalitetu pakiranja.

4) Aplikacija je fleksibilna, stroj za označavanje tipa boca ima automatsku funkciju odvajanja boca, može se proizvesti u jednom stroju, a također se može povezati s proizvodnom linijom.

5) Inteligentna kontrola, automatsko fotoelektrično praćenje, uklanjanje oznaka, nestandardna automatska korekcija i automatsko otkrivanje naljepnica, sprečavanje curenja i otpad od etiketa.

6) Visoka stabilnost, prateća oprema radi 7 × 24 sata, Mitsubishi PLC, točkić Weinview, senzor boce KEYENCE, senzor visoke preciznosti Leuze s oznakom Leuze.

7) Prilagodba je jednostavna, brzina označavanja, brzina transportiranja i brzina odvajanja boce mogu ostvariti postupno reguliranje brzine, a podešavanje se vrši prema zahtjevu.

8) Snažan i izdržljiv, usvojiti mehanizam za podešavanje s tri šipke, u potpunosti iskoristiti stabilnost trokuta, cijeli je stroj čvrst i izdržljiv. Izrađen je od punog nehrđajućeg čelika ss304, što je u skladu sa zahtjevima GMP proizvodnje.

Pojedinosti stroja za automatsku kartonsku kutiju-kut-etiketiranje-stroja

Pojedinosti

Mehanizam za odmotavanje

Koristi naljepnicu s valjkom. Mehanizam će se odmotati dok stroj radi.
--Primjena naljepnice: ljepljiva naljepnica, film za suho ljepilo, elektronički nadzorni kod, crtični kod i tako dalje.
- Primjena proizvoda: Proizvodi potrebni za pričvršćivanje naljepnica ili filmova na ravnu površinu velikog luka

Vučna funkcija

Povući će naljepnicu što će povećati točnost naljepnice. Jednostavna je konstrukcija kojom je lako upravljati. i može spriječiti odmak etikete.

Senzor

Podržava dugotrajan rad, bez vrućeg, preciznog otkrivanja, jednostavnog rada. Osjetit će naljepnicu dok stroj radi.tako da može povećati točnost.

Pokrivajući mehanizam

Jednostavno podešavanje, standardno oblikovanje, bez bora, bez mjehurića

Strojni materijal

Snažan i izdržljiv, usvojiti mehanizam za podešavanje s tri šipke, u potpunosti iskoristiti stabilnost trokuta, cijeli stroj je čvrst i izdržljiv. Izrađen je od punog nehrđajućeg čelika ss304, što je u skladu sa zahtjevima GMP proizvodnje.

Komponente

Visoka stabilnost, prateća oprema radi 7 × 24 sata, Mitsubishi PLC, točkić Weinview, senzor boce KEYENCE, senzor visoke preciznosti Leuze s oznakom Leuze.

Inkjet pisač

Može biti opremljen strojem za inkjet printer, koji može ispisati datum proizvodnje i broj serije na mreži, smanjiti postupak pakiranja boca i poboljšati učinkovitost proizvodnje.

Vrpca pisač

Može biti opremljen strojem za vrpca s pisačem, koji može ispisati datum proizvodnje i broj serije na mreži, smanjiti postupak pakiranja boce i poboljšati učinkovitost proizvodnje.

Primjena

Može se koristiti za označavanje, kartonske kutije, razne kartice, papirnate listove, rasklopljene papirnate kutije, PE vreće, knjige i slično, a također se može zalijepiti zaštitnim folijama na površinu raznih proizvoda