Proizvodi

VKPAK ima automatske strojeve za označavanje papirnih naljepnica osjetljivih na pritisak, kao i polietilenske čahure i naljepnice za skupljanje cijelog tijela. Naši automatski sustavi mogu se konfigurirati za prednje, stražnje, omotne i višestrane aplikacije. Naša najsuvremenija sposobnost također uključuje tehnologiju ispisa i primjene za UPC kodiranje.

VKPAK proizvodi široku paletu sustava za automatsko označavanje kako bi zadovoljio vaše potrebe označavanja. Srce svakog automatskog stroja za etiketiranje je njegov kontrolni sustav. VKPAK je razvio najsofisticiranije kontrole na današnjem tržištu s vrtoglavim nizom opcija koje su ugrađene u sve naše sustave označavanja. Osim toga, kontrole su prilagodljive posebnim aplikacijama koje možda imate.

Bez obzira trebate li gornji dio, donji dio, prednji dio, stražnji dio, omot, vrat ili bilo koju kombinaciju navedenog, možemo vam ponuditi automatski sustav označavanja koji odgovara vašim potrebama. Na ovoj stranici pronaći ćete mnoge vrste standardne opreme za automatsko označavanje, ali nemojte se bojati nazvati nas u slučaju posebnih potreba koje možda imate, budući da su izgledi da ih možemo ugraditi u sustav označavanja koji vam je potreban.