Proizvodi

VKPAK ima automatske strojeve za označavanje papirnih naljepnica osjetljivih na pritisak, kao i polietilenske čahure i naljepnice za skupljanje cijelog tijela. Naši automatski sustavi mogu se konfigurirati za prednje, stražnje, omotne i višestrane aplikacije. Naša najsuvremenija sposobnost također uključuje tehnologiju ispisa i primjene za UPC kodiranje.

VKPAK proizvodi široku paletu automatskih sustava označavanja kako bi udovoljio vašim potrebama za označavanjem. Srce svakog automatskog stroja za etiketiranje je njegov sustav upravljanja. VKPAK je razvio najsofisticiraniju kontrolu na tržištu danas s vrtoglavim nizom opcija koje su ugrađene u sve naše sustave označavanja. Dodatno, kontrole su prilagodljive za posebne programe koje možda imate.

Bez obzira trebaju li vam gornji, donji, prednji, stražnji dio, omot, vrat ili bilo koju njihovu kombinaciju, možemo pružiti automatski sustav označavanja koji odgovara vašim potrebama. Na ovoj ćete stranici pronaći mnoge vrste standardne opreme za automatsko označavanje, ali nemojte se bojati nazvati nas zbog bilo kakvih posebnih potreba, jer su šanse da ih možemo ugraditi u sustav označavanja koji vam treba.