Automatsko orijentacijsko omatanje oko stroja za etiketiranje

Automatsko orijentacijsko omatanje oko stroja za etiketiranje
Orijentiranim strojem za namotavanje etiketa upravlja servo motor (točnost naljepnice je 1 mm), prikladan je za sve vrste okruglih spremnika. Svi električni dijelovi stroja za etiketiranje izrađeni su na Tajvanu ili u Japanu. Mehanizam za držanje u tri točke omogućuje visoku preciznost označavanja za okruglu bocu. Pneumatska stanica za omatanje za svestrani promjer boce. Automatsko orijentacijsko omotavanje oko stroja za etiketiranje za označavanje na opsegu površine ili na drugoj zakrivljenoj površini za plastične okrugle boce, staklenke, limenke, limenke itd. Za staklo za hranu za kućne ljubimce. Ima opcionalni uređaj za detekciju pozicioniranja opsega, realizirajte označavanje s jednom ili dvostrukom naljepnicom.

Preciznost označavanja± 1 mm (isključujući pogrešku proizvoda i etikete);
NapajanjeAC220V 50 / 60Hz 700W
Brzina transportera5 ~ 25 metara / minutu;
Brzina označavanja10 ~ 35kom / min (vezano uz proizvod, veličina naljepnice);
Naljepnica Out-Come SpeedKoračni motor: 5 ~ 19 metara / minutu
Servo motor: 5 ~ 25 metara / minutu
Veličina boce za primjenuVanjski promjer: Φ25-100mm;
Visina: 25mm ~ 300mm;
Primjenjiva veličina naljepniceDuljina naljepnice: 20mm ~ 290mm;
Širina naljepnice (širina papira): 20mm ~ 120mm; 180 mm (opcija)
Unutarnji dija. papirne roleΦ76mm
Vanjski dija. papirne roleMaks. Φ300mm
Veličina (D * Š * V)2000mm × 1150mm × 1500mm
Težina185 kg

Značajke:

1. Neka vam funkcija pozicioniranja odgovara. Također mogu ostvariti jednu naljepnicu ili dvije naljepnice za označavanje.

2. Glava za označavanje prikladna za podešavanje, brzina označavanja automatski je sinkrona s brzinom transportne trake kako bi se osiguralo precizno označavanje.

3. Brzina transportne linije, brzina tlačnog remena i brzina izlaza naljepnice mogu se podesiti i promijeniti pomoću PLC ljudskog sučelja.

4. Koristite PLC poznate marke, koračni ili servo motor, upravljački program, senzor itd., Konfiguraciju komponenata dobre kvalitete.

5. Pogodno za označavanje na točkama i položaju u okruglim bocama.

6. Upotrijebite gumeni mehanizam za razmak diferencijala kotača, bezstupanjsku promjenu brzine pretvarača, odvojen u bilo koji razmak. Nije potrebno mijenjati specifikacije dijelova prilikom promjene proizvoda.

7. Koristite uvezeni dobro poznati servo motor koji osigurava veliku brzinu, preciznost i stabilnost.

8. Korištenje pozicioniranja cilindra, brzo djelovanje i primjenjivo za širok raspon specifikacija proizvoda.

9. Valjanje gumenog kotača na naljepnicama, dug vijek trajanja. Označavanje pozicioniranjem visoko je precizno označavanje.

10. Točnost označavanja ± 0,5 mm.

Uvod u ostale prateće uređaje:

1. Mogu se isporučiti različita rješenja za etiketiranje ravnih površina, okruglih etiketa i konusnih omota. Jedan proizvod može označiti jednu naljepnicu, dvije naljepnice ili više naljepnica, a jedna naljepnica može završiti s jedne, dvije, tri ili više strana naljepnica.

2. Možemo vam isporučiti opcionalni sto za odvrtanje boca koji se može spojiti izravno prije stroja za etiketiranje, operateri mogu staviti boce na rotacijski stol, a zatim će rotacijski stol boce poslati u stroj za etiketiranje na stroj za etiketiranje automatski.

3. Također se može podudarati s uređajem za provjeru težine, detektorom metala, strojem za punjenje boca, strojem za zatvaranje, strojem za šivanje, strojem za utiskivanje poklopca, inkjet / laserskim / TTO pisačem itd.