Automatski stroj za etiketiranje mokrim ljepilom

Automatski stroj za etiketiranje mokrim ljepilom
Automatski stroj za naljepljivanje vlažnog ljepila na boce automatski označava okrugli spremnik od stakla, plastike, aluminija, kućnih ljubimaca, kartonskih posuda, omotavajući naljepnice u okomitom položaju pomoću hladnog ljepila. Stroj je krut, svestran i konstruiran za pouzdanost i uz to poboljšava operativnu učinkovitost, ima nekoliko ekskluzivnih značajki koje nude dodatne prednosti.
1, Stroj za etiketiranje mokrog ljepila usvaja zreli PLC sustav upravljanja
2, stroj za označavanje ljepila uključuje transporter, zalijepite naljepnicu na bocu ljepilom
3, Stroj za etiketiranje mokrim ljepilom široko se koristi za označavanje okruglog predmeta u industrijama poput hrane, lijekova, dnevne kemikalije i tako dalje.

ModelStroj za etiketiranje ljepila za boce
VOZITIMjenjač s pogonom na mjenjač
PROMJER BOČICEF55-110mm
VISINA BOČICE60—450mm
BRZINA OZNAČAVANJA50-120kom / min
VELIČINA OZNAKEŠirina: 20-220mm Duljina: 80-370mm
VELIČINA STROJA2400 * 824 * 1100 mm
PRECIZNOST± 1 mm
Ulazna snagaAC 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

Značajke proizvoda

* Rad: Kutija za naljepnice stroja za naljepljivanje mokrim ljepilom može se mijenjati u skladu s različitim veličinama naljepnica.

* Materijal: Stroj za etiketiranje ljepila izrađen je od nehrđajućeg čelika SUS304

* Konfiguracija: Stroj za etiketiranje mokrog ljepila usvaja poznate dijelove japanske, njemačke, američke, korejske ili tajvanske marke

* Temeljeno na vijčanim bocama koje ulaze boce su stabilnije.

* Kutijom s naljepnicama može se upravljati kako bi se udovoljilo različitim zahtjevima za označavanje.

* Veličina kutije s naljepnicama može se mijenjati ovisno o različitoj veličini naljepnice. Operacija je prikladna i lagana.

* Koristi pumpu za ljepilo i ljepilo se može koristiti kružno. Količina ljepljivog ljepila također se može promijeniti kako bi udovoljila različitim zahtjevima za označavanje.

* U usporedbi sa samoljepljivim naljepnicama, papirnate naljepnice imaju malu cijenu.

Pojedinosti

Prednosti

1. Cijeli stroj koristi nehrđajući čelik 304 i naprednu leguru aluminija, udovoljavaju GMP zahtjevu.

2. Automatsko slanje naljepnica, automatsko lijepljenje, automatsko označavanje koje uvelike poboljšavaju učinkovitost označavanja.

3. Napredni kompatibilni sustav sučelja čovjek-stroj, jednostavan i intuitivan, prepun funkcija, s bogatim mrežnim funkcijama pomoći.

4. Pomoću rotacijskog vijka vodite boce na transporteru, boca radi glatko, a pozicioniranje je pouzdano. Koristeći mehanizam za kotrljanje, lijepljenje naljepnica je dobro, povećana je pouzdanost označavanja, zaštitni uređaj je opremljen bez poslane boce, bez naljepnice, bez paste, bez označavanja i tako dalje.

5. Kutija za ljepilo visoke čistoće usklađena je s valjkom od nehrđajućeg čelika kako bi postupak bio precizan. Debljina ljepila može se prilagoditi potrebi, a ljepilo je jednako, kako bi se eliminirao otpad ljepila i pojava istjecanja ljepila.

6. Posebni valjak od gume obrađuje se u nekoliko procesa bez deformacija i otpornosti na habanje. Ljepilo je jednolično i lagano, a količina ljepila se štedi.

7. Inteligentna kontrola, automatsko fotoelektrično praćenje, kada nema predmeta i nema naljepnica, nema automatske korekcije naljepnice i funkcije automatskog otkrivanja naljepnica, kako bi se spriječilo istjecanje ljepila i otpad od naljepnica.

8. S vakuumskim sustavom usisavanja i suradnjom remena, naljepnica se može glatko zalijepiti na bocu.

9. Pomoću pretvarača frekvencije brzina motora može se slobodno podesiti, a kapacitet označavanja se slobodno kontrolira.

10. Može raditi sam, a također može povezati proizvodnu liniju.

11. Dizajn odvajanja kutije za ljepilo, presvučenog gumenog kotača i rotirajućeg tornja čine jednostavno i brzo čišćenje.

12. Cijeli je stroj odabrala svjetski poznata električna konfiguracija kako bi osigurala kvalitetu, učinila ga stabilnijim, duljom uporabom i manjim održavanjem.

13. Brzina označavanja, transporta i odvajanja boca može ostvariti postupno reguliranje brzine i prilagoditi prema potrebi.

14. Prilagodba je jednostavna, zamjena malog broja dijelova poput kupole, vakuumskog remena i tako dalje može se brzo prilagoditi i zadovoljiti raznim specifikacijama boce. A čimbenici prilagodbe mogu se maksimalno izuzeti.